18.11.2020 11:11

En etkili tedarik zinciri profesyonelleri buluşuyor

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan “Türkiye'nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” 2 Aralık 2020 günü ödüllerine kavuşacak.

Pandemi dolayısıyla ilk kez online olarak düzenlenecek olan ödül törenine Türkiye ekonomisine yön veren büyük firmaların kurucuları ve üst düzey yöneticiler katılacak.

Pandemiye rağmen bu yıl da ödül törenini aynı heyecanla gerçekleştireceklerini söyleyen organizasyonun ev sahibi Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer sözlerine şöyle devam etti: “2014 yılından beri düzenlemekte olduğumuz ödül töreni için Tedarik Zincirinin Oscar’ı diyebiliriz. Bu yola ilk çıktığımızda amacımız Türkiye’de Tedarik Zinciri kavramını yaygınlaştırmaktı. Geçen altı seneye baktığımızda ise her geçen sene artan talepler doğrultusunda amacımıza ulaştığımızı görüyoruz.

Sadece ülkemiz değil tüm dünya maalesef çok zor zamanlardan geçiyor. Her sene keyifle, yüz yüze gerçekleştirdiğimiz ödül törenimizi gönül isterdi ki aynı şartlarda gerçekleştirelim ama pandemi sürecinde kimsenin sağlığını riske atamazdık. Bu sebeple yine aynı heyecanla ödül törenimizi online platformda gerçekleştirip, Tedarik Zinciri profesyonellerini bir araya getireceğiz. Başvurularımız halen devam ediyor. Her yıl bu uygulamayı sürdürerek Tedarik Zincirinin önemini vurgulamaya devam edeceğiz’’ dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.