05.04.2024 12:20

Enerjisa Enerji'den 2023'te 15,7 milyar liralık yatırım

Enerjisa Enerji, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketin geçen yıl 15,7 milyar liralık yatırım yaptığı bildirildi.

Enerjisa Enerji, finansal ve operasyonel sonuçlarını olağan genel kurul toplantısında açıkladı. Söz konusu toplantıda geçen yılın önemli ve kritik olaylarının yanı sıra finansal sonuçlar ile stratejinin öne çıktığı kaydedildi.

Deprem felaketleri başta olmak üzere global ölçekte makroekonomik ve politik belirsizliklerin getirdiği sorunlar, tüm dünya için iklim krizinin etkileri ve bölgesel savaşlar gibi çeşitli faktörlerin ekonomik ve sosyal yapıda derin etkiler yarattığının altının çizildiği toplantıda, şirketin 2023'e ait finansal, stratejik ve operasyonel faaliyet sonuçları yatırımcılar ile paylaşıldı.

Enerjisa Enerji'nin yaşanan felaketler karşısında güçlü finansal yapısının ortaya çıktığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Enerjisa Enerji, 2023'te Türkiye ve dünya gündemini etkileyen krizlere rağmen hem finansal olarak hem de toplumsal sorumluluk anlamında da bu zorluklar karşısında ayakta kalmayı başaran ve 'gönüllerden pay alan' bir şirket olarak öne çıkıyor. Şirketin sürdürülebilir büyüme stratejileri ve etkili risk yönetimi, finansal stabilitenin korunmasına katkıda bulunarak ekonomik dalgalanmaların etkilerini en aza indirirken, yatırımcılarına güven veriyor."

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.