16.11.2018 11:27

Filli Boya #Söz ile Sosyal Medyada.…

Özellikle Atatürk, Cumhuriyet ve Kadın konuları noktasında hassas davranan Filli Boya, bu dönemlere özel reklam filmleriyle de öne çıkıyor.

 Filli Boya #Söz ile Sosyal Medyada.…

Özellikle Atatürk, Cumhuriyet ve Kadın konuları noktasında hassas davranan Filli Boya, bu dönemlere özel reklam filmleriyle de öne çıkıyor.
Sadece bir boya firması olarak anılmayan markanın, bu tarz yeni projeleri, artık büyük bir beklentiye dönüştü.
Bu ay 10 Kasım yaklaşırken, nasıl bir çıkış yapılacağı merak konusu olan filmin duyurusunu Filli Boya’nın patronu Gözde Akpınar yaptı.

 

Akpınar’ın bu paylaşımı, hızla yayıldı ve 3948 beğeni, 502 RT ve 121 yorum aldı.
İzleyicinin merakla beklediği reklam filmi, 10 Kasım saat 19:00’da yayınlanacaktı.

Yayın sadece sosyal medyadan…

Filli Boya bu sefer, önceki kampanyalarında olduğu gibi televizyon kanallarında yer almayı tercih etmedi. Film, sadece sosyal medya mecralarından yayınlandı.

 

Televizyon kanallarını tercih etmemesi, hedefine ulaşmasını engellemedi. Sosyal medyada videonun görüntülenme sayısı milyonlara ulaştı.

Gözde Akpınar markayı geçti…
Filli Boya’nın bu süreçlerini yakından takip eden ve oldukça sahiplenen Gözde Akpınar, bu konudaki yorumlarda da öne çıkıyor. Filli Boya’nın bu hareketini “cesur” bulan kitle, bunu Gözde Akpınar’ın cesaretine, fikrine, ideallerine bağlıyor. Akpınar’ın kendi sosyal medya hesaplarından, bu videolar için yaptığı paylaşımlar, hatta yorumlara verdiği cevaplar da bu durumu destekliyor.

Sosyal medya yorumları artıyor…
Filli Boya’nın hesaplarından, #Söz hashtagi ile paylaşılan videonun izleyicisi ve videoya yapılan yorumlar, hızla artıyor.
MTM’nin sosyal medya çözümü Digilup sonuçlarına göre; reklamla ilgili 3 bini aşkın yorum yapıldı. Genel olarak, markayı destekleyen ve videodan etkilendiğini belirten paylaşımlar yapılırken, önceki reklamlarda yapılan olumsuz eleştirilerin azaldığı görüldü. Hatta büyük çoğunluk, artık Filli boyayı, Atatürk reklamlarındaki en samimi marka olarak yorumladı.
Dijital ortamda hala yayında olan reklam, sosyal medyadaki yorumlarla birlikte, 32.500 etkileşim, 4 milyon 400 bin potansiyel erişim sağladı.
Reklam filmini izlemek için tıklayın:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=oUxgw_PC5ww


https://twitter.com/Neslihan_Kbgl
n.kabaoglu@medyaloji.net

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.