16.05.2023 11:14

FLO'da iki üst düzey atama

Türkiye ayakkabı sektörünün öncü firması FLO'da iki üst düzey atama gerçekleşti.

Globalleşme yolculuğunda emin adımlarla yatırımlarına devam eden FLO, hızla büyüyen organizasyonunu daha verimli iş çıktıları elde etmek amacıyla geliştirmeyi sürdürüyor. Bu dönüşüm sürecinde yönetim kadrosunu daha da güçlendirmek amacıyla “Global İş Geliştirme ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı” görevine Dr. Emre Ekşi getirilirken, “FLO Türkiye Perakende Genel Müdür Yardımcısı” ise Alper Oktay oldu.

Dr. Emre Ekşi, Global İş Geliştirme ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

FLO’da “Global İş Geliştirme ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı” olarak atanan Dr. Emre Ekşi ise 2002 yılında Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde inovasyon üzerine yüksek lisansını tamamladıktan sonra aynı üniversitede 2020 yılında işletme mühendisliği doktorasını bitirdi. Danışmanlık, telekom, havayolu ve perakende sektörlerinde toplam 20 yılı aşkın proje yönetimi, stratejik planlama ve iş geliştirme tecrübesi bulunan Ekşi, FLO’ya 2014 yılında İş Geliştirme Müdürü olarak adım attı. 6 yıldır İş Geliştirme ve Stratejik Planlama Direktörü olarak çalışan Dr. Emre Ekşi, FLO’daki görevine “Global İş Geliştirme ve Stratejik Planlama Genel Müdür Yardımcısı” olarak devam edecek. Yeni görevi kapsamında Ekşi, FLO’nun globalleşme yolculuğuna katkısını arttırırken, şirketin dijital dönüşüm da liderlik yapacak.

Alper Oktay, FLO’nun Türkiye Perakende Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Alper Oktay, iş hayatına 1996’da adım attı. 2004 yılında Mağaza Müdürü olarak görev aldığı LCW Waikiki’de 2012’de Bölge Müdürlüğü’ne yükselen Oktay, 2016’da ise FLO’daki kariyer yolculuğuna Operasyon Direktörü olarak başladı. Son 3 senedir Türkiye Perakende Direktörülüğü yapan Oktay, yeni görevine “FLO Türkiye Perakende Genel Müdür Yardımcısı” olarak devam edecek. Alper Oktay, üstlendiği görev kapsamında FLO’nun Türkiye perakende operasyonları, kiralama ve perakende analiz – raporlama birimlerinden sorumlu olarak 25 yıllık sektör tecrübesiyle şirketin hedeflerine giden yolda katkı sağlayacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.