25.01.2020 12:36

Fonmatik ROBO üç ayda 20 bin kişiye ulaştı

Anadolu Hayat Emeklilik katılımcılarına, birikimlerini kendilerine en uygun fonlarda değerlendirme imkânı sunan Fonmatik ROBO,kısa sürede büyük talep gördü.

Anadolu Hayat Emeklilik’in bireysel emeklilik katılımcılarının fon dağılım değişikliği hakkındaki çekincelerini ortadan kaldırmak amacıyla sunduğu Fonmatik ROBO, 20 bin kişiye ulaştı.  Katılımcıların bireysel emeklilik birikimlerini yatırımcı karakterlerine en uygun fonlarda değerlendiren ve piyasa koşullarına göre fonlarını otomatik değiştiren bu yeni hizmet, Anadolu Hayat Emeklilik tarafından ücretsiz olarak sunuluyor.

Yüzde 67’si mobil şubeden ulaştı

Fonmatik ROBO’dan yararlanan 20 bini aşkın bireysel emeklilik katılımcısının yaklaşık üçte biri 18-35 yaş grubunda yer alıyor. Hizmetten yararlananların yüzde 67’si mobil şubeyi kullanarak bireysel emeklilik hesaplarını Fonmatik ROBO’ya dahil etti.

Gençler daha çok kullandı

Şirketin genç katılımcı oranının sektöre kıyasla her zaman yüksek seyrettiğinin altını çizen Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, “Fonmatik ROBO’nun gençler tarafından yoğun olarak tercih edilmesi, bu segmentin ihtiyaçlarına da cevap verebildiğimizi göstermesi sebebiyle bizi mutlu ediyor. Öte yandan kullanıcıların büyük kısmının mobil şubeyi tercih etmesi, dijital deneyimlerde ağırlıklı olarak cep telefonlarının kullanıldığını bir kez daha kanıtlamış oldu” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.