12.07.2017 15:51

“Gastronomista” kuruldu!

Minimalista, yenilikçi tematik ajansı Gastronomista ile sektöre lezzetli bir tat getiriyor.

 Marka ihtiyaçlarına yönelik kreatif çözümler üreten ve bu süreci minimalist çizgisinden ayrılmadan sürdüren yeni nesil reklam ajansı Minimalista, reklamcılık sektöründeki önemli bir açığı tespit ederek kreatif reklamcılık hizmeti veren yeni tematik ajansını “Gastronomista” adı altında kurduğunu duyurdu.

Sadece yiyecek içecek alanında faaliyet gösteren şirketlere yönelik hizmet verecek olan “Gastronomista” Reklam Ajansı, zincirden butiğe tüm restoran ve lokantalar için odaklanmış bir altyapıya sahip. “Gastronomista” gıda pazarlaması alanında uzmanlaşmış, sektöre ve dinamiklere hâkim, güçlü bir ekiple çalışma avantajı sağlıyor.

Türkiye'nin ilk gastronomi ajansı "Gastronomista" kuruldu!

Dinamik ekibi ve hızla büyüyen portföyüyle göze çarpan Minimalista, sunduğu kreatif çözümler ile sektöre yenilikler getirmeye devam ediyor. Türkiye’de bir ilke imza atarak yiyecek & içecek üretimi, satışı, dağıtımı yapan firmalar ile malzeme üreticileri, restoranlar, oteller, organizasyon şirketleri, gastronomi eğitimi veren kurum ve kuruluşlar gibi kendini lezzetle ifade etmesi gereken tüm firmalara hizmet vermeye yönelik olarak kurduğu “Gastronomista” ile sektöründeki reklamcılık anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

Türkiye'nin ilk gastronomi ajansı "Gastronomista" kuruldu!

Neden sadece gastronomi alanı?
Yeni ajanslarıyla sektöre taze bir soluk getirdiklerine dikkat çeken Minimalista Ajans Başkanı Bengühan Bora, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

Türkiye'nin ilk gastronomi ajansı "Gastronomista" kuruldu!
Gastronomista Ajans Başkanı Bengühan Bora

“Minimalista olarak sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, dünyada ve Türkiye’de sektör temelinde yapılan işleri ve kreatif çalışmaları süzgeçten geçirerek, çalıştığımız markalar için en doğru yol haritalarını çiziyoruz.

“Gıda, hızla büyüyen ve gelişen bir sektör. Yapılan araştırmalara göre tüketicilerin gıda kreatiflerine verdikleri tepkiler, ürün ve hizmet kreatiflerine verdikleri tepkilerden farklı. Bu da genelgeçer reklamcılık prensiplerinin gıda reklamcılığında yetersiz kalabileceğini gösteriyor. Biz bu ihtiyacı, gıda sektöründe yıllardır süregelen tecrübelerimizden yola çıkarak tespit ettik. Bu alanda çalıştığımız bir çok marka bulunuyor. Kendileriyle yaptığımız toplantılarda, sadece gıda sektörüne özel hizmet verecek olan ‘tematik kreatif bir ajans’ fikrine yönelik son derece olumlu geri dönüşler aldık. Bu olumlu tepkilerden yola çıkarak ‘Gastronomista’ reklam ajansını kurma kararını aldık. Bu alanda iddalıyız çok güzel işler başaracağımıza inanıyoruz.”

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.