15.10.2019 09:00

Golden Drum için geri sayım başladı

Festival 17 Ekim'de başlayacak.

Yaratıcı endüstrinin geçirdiği dönüşümle birlikte dünyada gerçek ve anlamlı farklar yaratabilme potansiyelini muazzam ölçüde artırdığı kanaatindeki Golden Drum Uluslararası Yaratıcılık Festivali, bu yıl “Değişim İçin Yaratıcılık” sloganıyla 17 – 18 Ekim tarihlerinde düzenleniyor.

209 farklı ajansın başvuru gerçekleştirdiği festivalin kısa listeleri 16 Ekim’de gün içinde açıklanacak. Festivalin ödül töreni ise 18 Ekim’de gerçekleşecek.

Farklı disiplinlerden konuşmacıları bir araya getiren festivalin felsefe bölümünde Slavoj Žižek, bilim bölümünde İsviçre Lozan Üniversitesi Nörogörüntüleme Laboratuvarı LREN Direktörü Prof. Bogdan Draganski, sanatsal hikâye anlatımı bölümünde ise National Geographic için gerçekleştirdiği çalışmalarda paylaştığı insan hikâyeleriyle tanınan fotoğrafçı Rena Effendi deneyimlerini paylaşacak.

Katılımcılar, sürdürülebilir reklam ajansı 360 Agency Berlin ve 360 Agency Avrupa’nın genel müdürü Andrea Henao’yu da dinleme fırsatı yakalayacak. VMLY&R Polonya İdari Kreatif Direktörü, Ortağı ve Sanat Direktörü Dawid Szczepaniak ve Ewelina Wojtyczka, kültür kayması yaratan canlı yaratıcılık kampanyası Son Sayı’nın Glass Lion örneğini sunacak.

Festivalde Serviceplan’den Jason Romeyko’nun öncülüğünde düzenlenecek panelde değişim için farklılık teması da gündeme getirilecek. LGBTQiA+ topluluğunun reklamcılığa dahil edilmesi hakkındaki panele VANGARDIST dergisinden Julian Wiehl’in ve drag sanatçısı Lady Bunny de katılacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.