20.01.2020 08:54

Habertürk TV'de üst düzey deprem!

Ciner Medya Grubu'nda önce Yeni Aktüel, Newsweek Türkiye, Habertürk Gazetesi Hafta Sonu Ekleri ve son olarak da Habertürk TV'de Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Selçuk Tepeli şok bir kararla görevini bıraktı.

 

İşte Tepeli'nin o açıklaması:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,Geçtiğimiz 15 yıl içerisinde, Ciner Grubu çatısı altında önce Yeni Aktüel, Newsweek Türkiye, Habertürk Gazetesi Hafta Sonu Ekleri ve son olarak da Habertürk TV'de Genel Yayın Yönetmeni olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ciner Yayın Holding ve Habertürk TV ailesindeki herkesin her an samimiyetle yardımcı olduğu bu yıllar için herkese çok teşekkür ederim. Ama her şeyin bir sonu olması gerektiği düşüncesiyle bugün itibariyle Grup içerisinde başka görevler üstlenmek üzere Habertürk TV'deki Genel Yayın Yönetmenliği görevimden ayrılıyorum. Her şey için tekrar teşekkür ederim..

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974, İstanbul doğumlu Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü bitirdikten sonra IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri mastırı yaptı. Aynı okulda Yazılı Basın Yönetim ve Hukuku mastırını tamamladı. Sırasıyla Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliği, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulunan Tepeli, bir dönem Habertürk TV'de Ceyda Karan'la birlikte Eksen adlı programı yapıyordu.2014 yılı Mart ayında Fatih Altaylı'dan boşalan Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturdu. 4 yıl süreyle bu görevi yürüten Tepeli, 5 Temmuz 2018 tarihinde Veyis Ateş'in ayrılığı nedeniyle Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.