24.03.2020 15:19

Haftanın reklam lideri markaları belirlendi!

Medya Takip Merkezi'nin 16 -22  Mart 2020 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Medya Takip Merkezi'nin 16 -22 Mart 2020 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Türkiye' nin en büyük mağaza zincirleri arasında yer alan Evkur, bu hafta da bin 837 adet reklam vererek haftalardır devam eden yerini koruyarak listede birinci sırada yer aldı.

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemlere bir sosyal farkındalık kampanyasıyla destek vererek #EvdeKal TR mesajı veren GSM markası Vodafone, hafta boyunca 835 adet reklam vererek en çok yatırım yapan ikinci marka oldu.

Bim marketleri ise yayınlandığı 732 adet reklamla haftayı üçüncü sırada kapattı.

En fazla süre yayınlanan reklamlarda liderlik ise 41 bin 499 saniye ile Koronavirüs'e karşı çalışma ve önlemlerini her geçen gün daha da arttıran Sağlık Bakanlığı'nın oldu.

GSM markalarından Vodafone 26 bin 333 saniye ekranda kalarak ikinci, Turkcell ise ekranda 22 bin 920 saniye boy gösterek üçüncü sırayı aldı.

İşte geçen haftanın en çok reklam veren markaları listesinin ayrıntıları...

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.