16.01.2019 10:11

Hande Erçel'in yeni dizisi başlıyor

Geçtiğimiz günlerde kanser nedeniyle annesini kaybeden genç oyuncu Hande Erçel'in başrolünde yer aldığı Halka dizisi bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 Yapımcılığını Es yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk'ün oturduğu Halka dizisinin ilk bölümü bu akşam ekranlara gelecek.

HANDE ERÇEL BAŞROLDE

Merakla beklenen dizinin başrollerini ise Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşıyor.

 

Kısa süre önce annesini kaybeden Erçel ise büyük bir heyecanla başladığı projesinin mutluluğunu yaşayamadı.

HALKA DİZİSİ KONUSU

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.

Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir tv dizisidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir. Halka’nın en temel özelliği, her bölümde artan muammalı temposu ve klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Halka’nın mağdurları olduklarını öğrenerek, örgütle mücadeleye girişen Kaan ve Cihangir’dir.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.