25.07.2019 09:59

Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’na yeni marka!

Türkiye’nin öncü markalarından EMSAN, Hava Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

 Türkiye’nin önde gelen şirket ve kurumlarına verdiği iletişim danışmanlığı hizmeti ile iletişim sektörünün en çok tercih edilen markası haline dönüşen Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, müşteri portföyünü hızla genişletiyor.

Mutfak, sofra ve ev tekstilinde Türkiye’nin dünya markası olan Karaca Grubu’nun mutfak ve sofra grubu markası Emsan’ın iletişim çalışmalarını, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı üstlendi. İnşaat, turizm, teknoloji, bilişim, insan kaynakları, perakende ve yapımcılık sektörlerinin yanı sıra dernek, belediye ve proje iletişiminde uzmanlaşan Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, Emsan’a stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında; marka, lider ve medya iletişimi hizmetleri sunacak.

Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’nın portföyünde; Demir İnşaat, Atmaca Şirketler Grubu, Sunny Elektronik, Ng Kütahya Seramik, Ilgın İnşaat, Babacan Holding, Nurus Mobilya, Bak Yapı, Kolen Enerji, Cvk Park Bosphorus Hotel, Esenler Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Antalya Film Festivali, Tügik, Disoder, Vefa Group, Yeşilay Derneği, World Tourism Forum gibi önemli şirket, marka ve organizasyonlar bulunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.