21.09.2021 13:42

HP'den okullara destek

HP'den ABD'deki okulları finansal olarak desteklemeyi hedefleyen eğlenceli kampanya.

HP, mürekkep ve toner abonelik hizmeti Instant Ink’in yeni reklam kampanyasında çocuklarının okula dönüşüyle yaşadıkları mutluluğu gizleyemeyen ebeveynlerin coşkusunu ekrana taşıyor.

Aralarında birçoğunuzun Jane the Virgin’in Rafael’i Justin Baldoni ve eşi Emily Baldoni’nin de bulunduğu ebeveynler, Backstreet Boys’un meşhur teklisi Everybody’nin bir parodisini performe ediyor.

Marka, “HP Pays Your PTA” programına kaydolan okul aile birliği temsilcilerine 60 gün süreyle geçerli bir bağlantı veriyor. Öğretmenler ve ebeveynler, okullarının bağış kampanyasını tanıtmak için #HPPaysYourPTA etiketiyle Instagram Reels üzerinden şarkıya playback yapmaya ve bu bağlantıyı paylaşmaya davet ediliyor.

Bağlantıya tıklayan kişiler aylık 99 sentten başlayan planlarla Instant Ink hizmetine otomatik olarak kaydolacak. HP, bunun karşılığında kayıt için okulların okul aile birliği fonuna 10 dolar bağışlayacak. Şirket, en çok para toplayan beş okula 2’şer bin dolar, kampanyaya katılan tüm okullara ise toplamda 3 milyon dolar bağışlamayı hedefliyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.