30.11.2020 11:11

İnfo Yatırım'da üst düzey atama gerçekleşti...

İnfo Yatırım ve Hedef Girişim Sermayesi Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Tanrıöver getirildi.

İnfo Yatırım ve Hedef Girişim Sermayesi Yönetim Kurulu üyesi olarak gruba katılan Tanrıöver,
1992’de Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olmuş ardından yüksek lisans eğitimini Louisiana State Üniversitesi’nde finans dalında tamamlamıştır. Türk Boston Bank’ta Analist olarak iş yaşamına başlayan Tanrıöver, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda Uzman, Yapı Kredi Yatırım’da Yönetmen, Doğan Yayın Holding’de Sermaye Piyasaları Koordinatörü, Yatırım Finansman ve Garanti Yatırım’da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.

2010 yılından bugüne çeşitli şirketlerde bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunan Tanrıöver, halen Özyaşar Tel ve Mobiliz Araç Takip şirketlerinde bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Tanrıöver, 2013-2020 yıllarında Gedik Yatırım’da Yatırım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Gedik Yatırım Holding Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. Bu dönemde grubun iştirakleri olan Gedik Girişim Sermayesi, City Farm ve Gedik Yatırım Holding’de Yönetim Kurulu Üyelikleri; Marbaş Menkul ve HUB Girişim Sermayesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.