14.10.2020 12:43

ING Türkiye ile Türkiye İş Bankası arasında işbirliği!

ING Türkiye ve Türkiye Is Bankasi arasindaki is birligiyle, ING müsterileri, Türkiye genelindeki tüm Is Bankasi Bankamatik'lerini hiçbir kosul ve ek ödeme olmadan kullanmaya başladi.

ING Türkiye'den yapilan açiklamaya göre, ING Türkiye ile Türkiye Is Bankasi bir is birligi gerçeklestirdi.

Söz konusu is birligi kapsaminda, ING müsterileri, Türkiye genelindeki tüm Is Bankasi Bankamatik’lerini ücretsiz olarak kullanmaya basladi. Bu sayede ING müsterilerinin hiçbir kosul ve ek ödeme olmadan islemlerini gerçeklestirebilecekleri ATM sayisi bes katina çikti.

ING müsterileri bu anlasma ile birlikte, aralarinda nakit çekme, para yatirmanin da oldugu ATM islemlerini Is Bankasi Bankamatik'lerinden de gerçeklestirebiliyor. Döviz, QR kod ile para çekme ve kartsiz islemler ise bir süre daha yalnizca ING ATM'lerinden yapilmaya devam edecek.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen, ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardimcisi Yücel Ölçer, "Finans sektörü olarak ortak ATM kullanimi alaninda basarili bir geçmisimiz var ancak bu sistemin istenilen seviyeye ulasilabilmesinde en önemli faktörlerden biri, islemlerin ücretsiz olarak gerçeklestirilebilmesi. Biz de bu dogrultuda, müsterilerimizin hiçbir ücret ödemeden Is Bankasi Bankamatik'lerinden islemlerini yapabilmeleri için bir is birligi gerçeklestirdik." ifadelerini kullandi.

Ölçer, söz is birligini, uzun vadeli vizyonun bir parçasi ve büyük bir adimi olarak degerlendirdiklerini belirterek, "Önümüzdeki yillarda ortak ATM’ye geçisin artacagini düsünüyoruz. Bu kapsamda biz de bu gibi is birliklerinin de katkisiyla müsterilerimize, ING olarak vaat ettigimiz gibi her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet vermek için çalismalarimizi sürdürecek, ATM agimizi genisletmeye devam edecegiz. Is birligimizin müsterilerimize fayda saglayacagina inaniyor, Türkiye Is Bankasi yetkililerine katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.