20.04.2021 12:34

İstanbul Ticaret Odası ödüle layık görüldü!

İstanbul Ticaret Odası, ‘İTO-Dersaadet Ticaret Odası Arşiv Projesi' ile ‘En İyi İnovasyon Projesi' kategorisinde ikincilik ödülüne lâyık görüldü.

Teknoloji danışmanlığı, derecelendirme ve değerlendirme kuruluşu olan ve 110 ülkede faaliyet gösteren International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen ve bilişim sektörünün oscarları kabul edilen IDC CIO Ödülleri 2021’de, 7 farklı kategoride 280 bilişim projesi yarıştı. İstanbul Ticaret Odası, ‘İTO-Dersaadet Ticaret Odası Arşiv Projesi’ ile ‘En İyi İnovasyon Projesi’ kategorisinde ikincilik ödülüne lâyık görüldü. Aynı kategoride birinciliği, Akbank ve Anadolu Sigorta paylaştı. Toplam 72 projenin yarıştığı ‘En İyi İnovasyon’ kategorisine Koçtaş, BSH, Coca Cola, Turkcell, Otokoç, Eczacıbaşı, ING Bank, Hayat Holding, Defacto, Yurtiçi Kargo, Aksigorta vb. kurumlar başvuru yapmıştı.

DİJİTALDE KAMU LİDERİ

Web portalını yenileyerek, üye hizmetlerini online ortama taşıyan ve tüm online işlemlerin cep telefonlarından da yapılabilmesini sağlayan İstanbul Ticaret Odası, geçtiğimiz günlerde de kamu sektöründe dijital dönüşümün lideri seçildi.
Bu yıl 12’ncisi düzenlenen CIO Ödülleri, pandemi nedeniyle sanal ortamda gerçekleşti ve Kamu Sektöründe Dijital Liderlik Ödülü’nü, İTO adına Bilgi İşlem Müdürü Ethem Topgül aldı.

7 KATEGORİDE YARIŞTILAR

Future of Work
Best Innovation Project
Best Change Management
Best IT Governance
Best Business Enablement
Best IT Cost Efficiency
Best Customer Experience

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.