Akciğer rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakıma kaldırılan Türk tiyatrosunun 91 yaşındaki usta ismi Yıldız Kenter, 2008'de yaptığı açıklamada hayatını kaybettikten sonra yakılmak istediğini açıklamıştı.
Türkiye’nin en önemli tiyatro oyuncularından biri olan Yıldız Kenter 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ardında birçok unutulmaz oyunlar ve sinema filmleri bırakan usta oyuncu, 2008'de Odatv'ye verdiği bir röportajda son isteğini de açıklamıştı.
“BEN YAKILMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLÜYORUM”
Öldükten sonra yakılmak istediğini vurgulayan Kenter, “Ben yakılmak istediğimi söylüyorum. Bunun sebebi var zaten mecbur olacaklar ileride bunu yapmaya. Mezarlıklar adam almıyor artık. Ölüye saygı nerede, çöplük gibi, bakımsız Karacaahmet'tin o bölümleri. Şey yaptırdık, adamlara para veriyoruz, temizlesinler bilmem ne diye, yok olmuyor, olmuyor ve oraya gittiğim zaman ben her zaman zor buluyorum yolu” ifadelerini kullanmıştı.
Yorumlar
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmamıştır.
En Popüler Tatil Beldeleri: Yerli de yabancı da Ege ve Bodrum'u konuşuyor!
Zirvenin Sahibi Arda Güler: Türkiye A Millî Takımı 1,6 Milyon Yansımaya Ulaştı!
Barış Alper Yılmaz: "Açken Sen, Sen Değilsin yaklaşımı bana çok tanıdık geliyor"
En Çok Konuşulan Diziler: Taşacak Bu Deniz ve Eşref Rüya
En Çok Konuşulan Oyuncular Belli Oldu: Kadınlar Dijitalde, Erkekler Gelenekselde Önde
SAHA, Yurt Dışında 3,3 Milyar Erişime Ulaştı
Dünyanın en büyük tüketici oylamalı ödül ekosisteminde “Güven” ve “Yapay Zeka” dönemi
En Çok Konuşulan Diziler: Taşacak Bu Deniz ve Eşref Rüya!
Tek uygarlığa doğru yol alırken…
Yapay Zeka, Pazarlama ve Reklam Sektörü İçin Fırsat Mı Tehlike Mi?