16.07.2019 13:08

James Bond tarihinde bir ilk

James Bond serisinin 25’inci filminin çekimleri sürerken, yeni 007 kod adlı ajanın siyahi kadın oyuncu Lashana Lynch tarafından canlandırılacağı açıklandı.

 Daniel Craig yine James Bond rolünü canlandıracak ve önemli bir sahnede emekliliğini isteyip Lashana Lynch’i yeni 007 olarak tanıştıracak.

JAMES BOND'UN KOD ADINI ARTIK NOMİ TAŞIMAYA BAŞLIYOR

NTV’nin Daily Mail’den aktardığına göre, söz konusu sahnede MI6 müdürü M odasına yeni 007'yi çağırıyor ve içeriye Lashana Lynch'in canlandırdığı Nomi giriyor. Artık emekliye ayrılan ve sakin bir hayata geçiş yapan James Bond'un kod adını artık Nomi taşımaya başlıyor.

Filmle ilgili Daily Mail'e konuşan bir kaynak, “Bond, tabii ki yeni 007'ye cinsel olarak ilgi duyuyor ve alışılmış baştan çıkarma numaralarını deniyor. Ancak teknikleri bu zeki, genç siyahi kadın üzerinde işlemediğinde şaşırıp kalıyor” dedi.

Adı henüz açıklanmayan 25’inci Bond filminde Daniel Craig’in beşinci ve son kez James Bond rolünü canlandırmasının yanı sıra filmin kadrosunda Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Naomi Harris, Lea Seydoux, Christoph Waltz ve Jeffrey Wright gibi önceki filmlerde rol alan oyuncular bulunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.