20.03.2019 09:08

Kadın dizisinde avukat Kısmet her şeyi alt üst edecek!

Kadın dizisinde Arif cezaevine düşmüştü. Arif, avukatı ile konuştu. Avukat Kısmet, Arif’e durumunun pek parlak olmadığını söyledi.

 Avukat Kısmet, “Ben dışarıdan bakınca üzerinize çok ciddi bir suçun yıkılmaya çalışıldığını görüyorum. Ama bunu hakime ispat etmek kolay olmayabilir” ifadelerini kullanıyor.

Bahar’ı korumak için konuşmak istemeyen Arif, zorlu bir mücadele içine girişecek. Arif, kadın avukatın cesaretinden çok etkilendi. Kısmet hanım, ciddi bir mücadele içerisine girişiyor ve Arif’in geçmişini öğrenmek istiyor. Ancak Arif avukata her şeyi anlatmak istemiyor.

Arif, “Bir bombanın üzerinde oturuyorum, hareket edresem bomba patlayabilir ve benim çok sevdiğim insanlar zarar görür. Bu belanın ucunun nereye gittiğini bilmiyorum, kurcalayarak yanlış yapmakta korkuyorum” diyerek durumu anlatmaya çabalıyor.

Avukat Kısmet, Bahar Çeşmeli’yi korumaya çalıştığını belirtiyor ve kendisinin cinayet gününden bu yana ortada olmadığını anlatıyor. Polis, Bahar Çeşmeli’yi arıyor ve hakkında yakalama kararı çıkartılmış. Bahar Çeşmeli’nin cinayetten 1-2 dakika önce evde olduğunu da biliyor.

Bahar Çeşmeli’nin öldüğü sanılan kocası tarafından evden kaçırıldığını da anlayan avukat Kısmet, Arif’i adeta şoke etti.

Sarp Çeşmeli hayatta öyle değil mi? diye soran avukat Kısmet’e Arif’ten büyük tepki vardı. Arif, avukatı olmasını istemediğini belirtiyor.

Avukatı göndermek isteyen Arif, çok kızıyor. Avukat Kısmet ise kararlı ve gitmeye niyetli değil. Anlaşılan Avukat Kısmet, dizide her şeyi alt üst edecek ve hikayenin yeni bir döngüye girmesine sebep olacak.

Kadın 54. Bölüm Özeti şöyle:

Arif, Bahar’ı korumak için polise gerçekleri anlatmaması üzerine hapse girer. Bu iftiradan kurtulmanın tek yolu ise iyi bir avukattır. Arif kimseye bir şey anlatmamakta kararlı olsa da, avukatıyla tanıştıktan sonra büyük bir şokla karşılaşacaktır.
Nezir’e teslim olan Sarp ise ölüme bir adım daha yaklaşmıştır. Buna karşı Nezir’den ailesini serbest bırakmasını ister ama unuttuğu bir şey vardır. Nezir onu sadece öldürmek değil, aynı zamanda kendi çektiği acıları çektirmek istiyordur.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.