08.06.2021 12:28

Kale Endüstri Holding ajansını seçti!

Geliştirdiği kreatif stratejilerle; yeni nesil tüketiciye ulaşmak isteyen markaların çözüm noktası olan 365 Derece, prestijli iş birliklerine imza atmaya devam ediyor.

365 Derece, Kale Endüstri Holding’e ait ulusal markaların dijital ve konvansiyonel iletişim süreçlerini tam kapsamda ele alırken, 70’ten fazla ülkeye ihracat yapan Kale Kilit’in küresel pazardaki bilinirliğini arttırmak için yeni bir anlayışla farklı çözümler de sunmaya başladı.

Ulusal ve uluslarası birçok markanın stratejik pazarlama hedeflerine yönelik hizmet sağlarken dijital çözümleri merkezde tutan 365 Derece, Kale Endüstri Holding’in tüm operasyon süreçlerine dahil olarak bayi iletişiminden son tüketici iletişimine kadar her alanda markaya katma değer sağlamayı amaçlıyor.

Marka iletişiminde alışılmış çözümlerin ötesinde, postmodern pazarlama dinamiklerine ve yeni nesil iletişim alışkanlıklarına uygun butik çözümler sunan 365 Derece, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanının en prestijli güvenlik çözümü üreticisi Kale Endüstri Holding’in pazarlama iletişimi stratejilerini de bu bağlamda ele alıyor.

Kale Kilit, Kale Çelik Kapı, Kale Çelik Kasa ve Kale Alarm markalarını bünyesinde barındıran, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretimi tesisine sahip Kale Endüstri Holding, 1953’ten bu yana sahiplendiği kalite odaklı hizmet anlayışını dünya çapında tanıtmak üzere tüm iletişim süreçlerini 365 Derece’ye emanet etti.

“58 yıllık marka geleneği taşıyan Kale Holding’in birçok farklı faaliyet alanı bulunuyor. Kilit ürünleri grubunda hem bayi hem son tüketici odaklı çalışmalar yaparken, Alarm, Çelik Kapı ve Çelik Kasa ürünlerimizle tüketicinin yaşam tarzına da dokunmak istiyoruz. 365 Derece’nin çok yönlü ve iş ortağının ihtiyaçlarını merkeze alan çevik yapısı bu açıdan tercih ediliyor. Şu anda dünyayı etkisine almış olan pandemi koşulları, hem konvansiyonel çalışmalarda verimliliğin önemini arttırdı hem de dijitalle erişilebilecek kitleleri çok büyüttü. Alışılmışın dışında, doğru kitlelere doğru söylemlerle erişebilecek farklı iletişimler geliştirmeyi amaçlıyoruz.” açıklamasını yapan 365 Derece kurucu ortağı Yusuf Eren Yalçın, çalışma hedeflerini ise “Kale Endüstri Holding’in yurtiçindeki faaliyet alanlarının hepsinde taşıdığı liderliği daha da ileriye götürecek çalışmalar hazırlıyoruz. Yeni nesil B2B2C iletişim anlayışına ihtiyaç hissedildiğini, dünyada 450’den fazla satış noktası ve 1000’den fazla yapı markette yer alan Kale Endüstri Holding’de de yakından deneyimleme şansına sahip oluyor ve bu doğrultda yerelden globale çok farklı ölçekte çalışmalar sunuyoruz” şeklinde özetledi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.