30.09.2024 11:48

Karnaval Medya Grubu'ndan yeni bir dönem

Grup, “Canlı Kal” mottosuyla dijital ses dünyasında radyo dinleme deneyimini daha canlı, interaktif ve sosyal hale getirmeyi hedefliyor.

Karnaval Medya Grubu, “Canlı Kal” mottosuyla aynı anda aynı müziği dinleyenlerin duygudaşlık yaptığı ve bir arada olmanın keyfinden aldığı ilhamla daha kapsayıcı, interaktif bir dünya oluşturdu. Müzikten iletişime kadar sesin yaşamın farklı noktalarına dokunan halini, geliştirdiği “Voice2Be” kavramı üzerinden yeniden tanımlayan grup, ses pazarlamasında da yeni bir dönem başlattı.

Grubun dijital ses dünyasında başlattığı yeni döneme dair detayları CEO Burak Can paylaştı. Kullanıcı deneyimini zenginleştirerek dijital ses dünyasına yeni bir yaklaşım kazandırdıklarını belirten Can, gerçekleştirdikleri teknoloji yatırımıyla yeni yapılanma sürecini tamamladıklarını söyledi. Can, “2,5 ay gibi kısa bir sürede dijital dünyada aynı anda milyonlarca insanın bir arada müzik dinleyip aynı duyguları paylaşabildiği, samimi ve canlı bir etkileşim alanı inşa ettik. Yeni altyapımız, müzik ve podcast içeriklerinin kesintisiz akışını sağlayarak her kullanıcının kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşamasına olanak tanıyor. Müziğin birleştirici gücüyle dinleyicilerimizi, her anın her duygunun ve her ritmin ortak bir paydada buluştuğu yeni bir dünyaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.