21.03.2018 10:28

Kayı Okulları Türkiye Şampiyonasında finalde!

KAYI Okulları Türkiye Liselerarası Okul Sporları Genç Kızlar A Kategorisi Türkiye Şampiyonası yarı final maçında, tüm rakiplerini 3-0 yenerek final grubuna yükseldi.

Çekmeköy İlçe Okul Sporları karşılaşmalarında da ilçe 1.si oldu. KAYI Okulları Kız Voleybol Takımı 2-6 Mayıs tarihlerinde Alanya'da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası final maçı için gün sayıyor.

"Eğitimin Kurucu Gücü" misyonuyla, 2016 yılında Çekmeköy Ömerli'de 34 dönüm arazi üzerine kurulan KAYI Okulları, çocuğa sunulan tek tip müfredat yerine çocukların akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak yeniden yapılandırılan "çocuktan gelen müfredat" yaklaşımıyla anaokulundan yüksek öğrenime kadar eğitim veriyor.

Tüm seviyelerdeki eğitim yaklaşımını uluslararası program ve uygulamalarla zenginleştirerek, getirdiği birçok ilk ile Türk eğitim sisteminde fark yaratan KAYI Okulları, Kız Voleybol Takımı'nın başarılarıyla da adından söz ettiriyor. Çekmeköy İlçe Okul Sporları karşılaşmalarında hiç yenilgiye uğramadan İlçe 1.si olan kız voleybol takımı; İstanbul Şampiyonası 1. Tur karşılaşmalarında, Kartal Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi, Beyoğlu Alman Lisesi, Bakırköy Özel Florya Anadolu Lisesi kız voleybol takımı, 2. Tur karşılaşmalarında ise Eyüpsultan Hisar E.V.Ö. Hisar Lisesi, Beyoğlu Saint Benoit Fransız Lisesi, Beykoz TED İstanbul Koleji Vakfı Lisesi, Anabilim Eğitim Kurumları ve Doğa Koleji kız voleybol takımı ile karşılaşarak İstanbul 2.si olmuş ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Türkiye Şampiyonasında ise Mersin Spor Lisesi, Antalya Yükseliş Koleji ve Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi kız voleybol takımı karşısında hiç yenilgiye uğramadan yarı finale yükselen takım, yarı final maçında da Ankara Ayşe Abla Anadolu Lisesi kız voleybol takımı karşısında yine hiç set vermeden maçı 3-0 aldı. Finale çıkan KAYI Okulları Kız Voleybol Takımı, 2-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Alanya'da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası final maçı için gün sayıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.