12.04.2021 10:44

KFC Operasyon Direktörlüğüne Bilal Çelik atandı

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de faaliyet gösteren; 30 ildeki 150 restoranında, 3000'den fazla çalışanı ile misafirlerine hizmet veren KFC Türkiye'nin yeni Operasyon Direktörü Bilal Çelik oldu

Üst yönetim tarafından gerçekleştirilen atama ile 1 Şubat tarihi itibariyle görevine başlayan Çelik, KFC Türkiye’nin tüm operasyon süreçlerini ve ekiplerini yönetecek.

Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan Bilal Çelik, Avustralya’da Edith Cowan Üniversitesi’nde tamamladığı MBA programının ardından aynı üniversitede muhasebe eğitimi almıştır. 20 yılı aşkın kariyerinde yurtdışında ve Türkiye’de yiyecek içecek sektöründe görevlerde bulunmuş, ekipler yönetmiştir.

Avustralya’da Italian Express firmasında Restoran Müdürü olarak başladığı iş hayatını yine yurt dışında Alto’s Pizza and Pasta House’ta Operasyon Müdürü olarak sürdüren Çelik, Türkiye’ye döndükten sonra Tike Restoran’da Operasyon ve Bayilik Denetim Müdürlüğü görevini yürütmüş, sonrasında Dominos Pizza’da Franchise Yöneticisi ve Özsüt’te Bayilik Operasyonları ve Satış Müdürü olarak çalışmıştır. 2014 yılında Yum! bünyesine Pizza Hut Ülke Operasyon Direktörü olarak katılan Bilal Çelik, 2017 yılında Pakistan, Lübnan, Irak ve Ürdün operasyonlarını devralmıştır. Çelik, KFC Türkiye’ye katılmadan önce McDonald’s’ta Operasyon Müdürü olarak görev almıştır.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.