02.12.2019 08:59

Kimse Bilmez dizisinden, Demet Özdemir'in yanına!

Kimse Bilmez dizisinden ayrılan oyuncu Engin Hepileri, Demet Özdemir'in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderimdir'e katılması bekleniyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderimdir dizisinin çekimlerine devam ediliyor. tv8 ekranlarında izleyicilerle Aralık sonu, Ocak başı gibi buluşması beklenen dizide yeni gelişmeler var.

Öncelikle, geçtiğimiz hafta sonu dizinin fragmanının yayınlanması bekleniyordu. tv8’in genel müdürü Aslı Çini yaptığı açıklama 30 Kasım -1 Aralık gibi fragmanın yayınlanmasının planlandığını söylemişti. Ancak bu gerçekleşmedi. Dizi hayranları heyecanla hafta sonu fragmanı bekledi ama yayınlanmadı.

Fakat dizide yeni bir gelişme var… Kaan Taşaner’in rol alması bekleniyordu, ancak projede olmayacağı ortaya çıktı.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kimse Bilmez dizisinde Uygar karakterine hayat veren Engin Hepileri ile görüşmeler yapılıyor.

Hepileri’nin Kimse Bilmez 25. bölüm fragmanında Keremcem’in canlandırdığı Ali karakteri tarafından vurulması ve ölmesi de dikkat çekti.

Hepileri’nin Doğnduğun Ev Kaderindir dizisinde yeniden izleyicilerin karşısına çıkma ihtimali bulunuyor

Çekimlerden gelen bilgilerde ise İbrahim Çelikkol’un rolünün üzerine çok iyi oturduğu bilgisi var.

Ayrıca Demet Özdemir’in de ilk kez dram projesinde olmasına rağmen çok başarılı bir performans sergilediği ve tv8’in diziden çok memnun kaldığı belirtiliyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.