09.02.2024 11:11

KOÜ ile MRO Teknik arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kocaeli Üniversitesi ile MRO Teknik Servis San. ve Tic. A.Ş. arasında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolü üniversite adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaya ve MRO Teknik adına ise Genel Müdür Serkan Ertekin imzaladı.

Kocaeli Üniversitesi ile MRO Teknik Servis San. ve Tic. A.Ş. arasında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolü üniversite adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kaya ve MRO Teknik adına ise Genel Müdür Serkan Ertekin imzaladı. 

Protokol ile Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Gövde ve Motor Bakımı ile Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümlerindeki öğrenciler, SHY-CA/SHT-66 kapsamındaki B1.1 ve B2 kategoride uygulama eğitimlerinin bir kısmını gerçek bakım ortamlarında yapacaklar ve bakım süreçlerine yönelik tecrübelerini artıracak. Bununla birlikte Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölüm öğrencileri de 60 iş gününe kadar staj derslerini MRO Teknik tesislerinde yaparak havacılık ortamında tecrübe kazanmaları sağlanacak. Ayrıca MRO Teknik’in ileride ihtiyaç duyacağı nitelikli iş gücüne yönelik de bir bilgi birikimi sağlanmış olacak. 

 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.