16.10.2020 10:41

L'Oréal Group'ta CEO'su belli oldu!

L'Oréal Group bünyesinde dokuz yıldır CEO sorumluluğunu üstlenen Jean-Paul Agon, koltuğunu Nicolas Hieronimus'a devretmeye hazırlanıyor.

33 yılı geride bıraktığı L’Oréal Group’ta 2017 yılından bu yana genel müdür yardımcılığını üstlenen Hieronimus, Mayıs 2021’de gerçekleşecek görev değişikliğiyle birlikte grupta CEO koltuğunu devralacak; Agon ise grubun yeni başkanı olacak.

Nicolas Hieronimus, L’Oréal tarihinde CEO sorumluluğunu üstlenecek altıncı kişi olurken, L’Oréal Group CEO Vekili görevine ise Barbara Lavernos getirildi. Yeni görevine 1 Mayıs 2021 itibarıyla başlayacak olan Lavernos, Şubat 2021’den itibaren de grup içerisindeki araştırma, inovasyon ve teknoloji çalışmalarını yönetecek.

Hieronimus’un, L’Oréal CEO’su olmak için gerekli tüm niteliklere sahip, ilham verici bir lider olduğunu söyleyen Agon, “Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine olan büyük duyarlılığı, zamanın ruhuna dair mükemmel anlayışı, tüm kanallarda, ülkelerde ve kategorilerde güzellik konusundaki pazarlama deneyimi, grubun markaları hakkındaki derinlemesine bilgisi ve ekipleri birleştirme ve etkileşim kurma becerisiyle Nicolas Hieronimus, L’Oréal’i yönetecek en iyi aday” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.