19.08.2020 08:38

Magdeburger Sigorta, Galatasaray'ın forma sırt sponsoru oldu

Magdeburger Sigorta, Galatasaray ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayarak, 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında Galatasaray'ın forma sırt sponsoru oldu.

Anlaşma kapsamında Magdeburger markası iki sezon boyunca Galatasaray’ın formasının sırtında yer alacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısı ve imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Bor Holding Yönetim Kurulu Üyesi Müge Çetin, Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar yer aldı.

Yapılan anlaşmayla ilgili açıklama yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Geçtiğimiz sezon forma kol sponsorumuz olan Magdeburger Sigorta yeni sezonda forma sırt sponsorumuz olarak bize katkı vermeye devam edecek. Sigorta sektöründe 175 yılı aşkın tecrübesi olan Magdeburger Sigorta ile 2 sezon için anlaşma yaptık. Bu sözleşme toplamda 18 milyonu TL’yiaşan bir rakama denk geliyor. Galatasaray taraftarlarının değer verdiği, sevdiği her şeyi Magdeburger Sigorta gibi güçlü bir kurum aracılığı ile güvence altına almalarını rica ederim. Bu önemli ve değerli anlaşmanın Galatasaray camiamıza ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.