17.03.2023 11:23

Makıng Knowıng, Etkinlik Şirketi Uğurhan Akdeniz ve Bkz. İleitşim'den iş birliği!

Tasarımcı Ece Kavran'ın yaratıcı ajansı Making Knowing, 20 yıllık deneyimiyle tanınmış etkinlik şirketi Uğurhan Akdeniz ve ajansımız bkz. İletişim güçlerini birleştirdi!

Tasarımcı Ece Kavran’ın yaratıcı ajansı Making Knowing, 20 yıllık deneyimiyle tanınmış etkinlik şirketi Uğurhan Akdeniz ve ajansımız bkz. İletişim güçlerini birleştirdi! Bir yandan bkz. İletişim, Making Knowing’in ve Uğurhan Akdeniz’in iletişim danışmanlığını yürütürken bir yandan da üç şirket, proje bazlı işbirliklerine imza atacak.

Bir sanatçının vizyonu ve bir şirketin pratikliğiyle hayalleri gerçekleştirmek, zihnin düşünebildiği her şeyi yapabilmek ve bilebilmek için çalışan Making Knowing, kreatif projeler ve kreatif çözümler üretiyor.

Lüks, moda, sanat ve güzellik dünyasındaki 20 yıllık deneyimiyle moda şovları, özel etkinlikler ve sergilerin tasarımı ve prodüksiyonunu gerçekleştiren etkinlik şirketi Uğurhan Akdeniz, sanatsal tasarımdan koreografiye, prodüksiyondan etkinlik yönetimine kadar birçok hizmet sunuyor.

Banu K. Zeytinoğlu tarafından 2009’da kurulan kültür-sanat ve eğitim odaklı iletişim ajansı bkz. İletişim ise sanat dallarına, kültür faaliyetlerine, eğitim sektöründeki vakıf ve kurumlara iletişim danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.