19.10.2020 10:59

McCann Worldgroup'ta bayrak değişimi

IPG, McCann Worldgroup'un yeni başkan ve CEO'sunun Bill Kolb olduğunu duyurdu.

McCann bünyesinde 20 yılı geride bırakan 57 yaşındaki Bill Kolb, son olarak McCann Worldgroup’ta COO sorumluluğunu üstleniyordu. Kolb’un görevi devralacağı isim Harris Diamond ise IPG’ye 2001 yılında Weber Shandwick CEO’luğundan ayrılarak katılmış, McCann Worldgroup Başkanlık ve CEO’luğunu ise Kasım 2012’de devralmıştı.

Konuya dair açıklamada bulunan IPG Başkanı ve CEO’su Michael Roth, şirkette uzun ve başarılı bir geçmişe sahip olan Kolb’un, geçiş döneminde Diamond’ın yardımlarıyla birlikte şirketi geleceğe taşıyacağına duyduğu inancını vurguladı.

20 yıldır parçası olduğu McCann Worldgroup’ta dünyanın dört bir yanından çalışanların olağanüstü başarılarına tanık olduğunu söyleyen Kolb, kendisine verilen sorumluluktan gurur duyduğunu ifade etti.

Emeklilik kararı alan Diamond ise geride kalan 35 yılın ardından yeni ufuklara yelken açma zamanının geldiğini söyleyerek, McCann Worldgroup ekibine teşekkürlerini sundu ve Kolb’un, liderliğini üstlendiği McCann’i ileriye taşıyacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.