20.03.2023 14:42

Medina Turgul DDB'ye yeni kreatif direktör

Ajans, yaratıcı kadrosunu yeni bir kreatif direktörle güçlendirdi.

Aralarında IKEA, OMO, Yumoş, Rinso, Fairy, Orkid, Mastercard, Renault, Bein Sports, Pepsi ve Unicef’in de bulunduğu 80’den fazla uluslararası ve ulusal markanın yaratıcı iletişim faaliyetlerinde imzası bulunan Ahmet Terzioğlu, kreatif direktör olarak Medina Turgul DDB’ye transfer oldu.

Kariyerine 41? 29!’da reklam yazarı olarak başlayan Ahmet Terzioğlu, burada geçirdiği dört yılın ardından 2015’te yaratıcı grup başkanı olarak Tribal İstanbul’a transfer oldu. 2016’da aynı görevle 41? 29!’a geri dönen Terzioğlu, kısa sürede ajansın kreatif direktörlüğüne yükseldi.

Bugüne kadar takım arkadaşlarıyla hayata geçirdiği işlerle Cannes Lions, D&AD, Clio, Golden Drum, Eurobest, Lorries, Ad Stars, Felis ve Kristal Elma gibi yarışmalardan ödülle dönen Terzioğlu, 2022’de Future Lions’ta jüri üyeliği görevi üstlendi.

Medina Turgul DDB Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan, reklamcılığın şekli değişse de hâlâ temelde duygu yaratma işi olduğunu ve günümüzde bu çabanın teknolojinin imkânlarıyla çok daha etkili yapılabildiğinin altını çizdi ve Ahmet Terzioğlu’nun ajansa katılmasını “Ahmet bugüne kadar duygu ve teknolojiyi bir araya getiren ilham verici işlere imza attı. Sahip olduğu yaratıcılık vizyonunu ve tecrübelerini markalarımızla buluşturacak olması bizim için heyecan verici” sözleriyle değerlendirdi.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.