28.09.2016 09:23

Medya'da en çok ne konuşuldu?

Geçen hafta haberlere en fazla konu olan ve konuşulan kişiler kim oldu haberimizde...

MTM Medya Takip Merkezi'nin yaptığı araştırma sonuçlarına göre medyada en fazla kim ve nelerin konuşulduğu belli oldu.

Araştırmalara göre gazete ve tv'lerde haberlere en fazla konu olan gazeteciler sıralamasında Ahmet Altan 238 kerer haberlere konu olarak listede ilk sırada yer aldı. 189 kere haberlerde adı geçen Mehmet Altan ise listede kendine ikinci sırada yer buldu.

 

Haberlere konu olan veya haberlerde en fazla adı geçen gazete araştırmalarına göre listenin birinci sırasında Hürriyet gazetesi yer aldı.

Listenin ikinci sırasında ise haberlerde en fazla adı geçen gazete  sözcü oldu.

MTM Medya Takip Merkezinin yaptığı araştırmaya göre geçtiğimiz haftada haberlere en fazla  konu olan Televizyon kanalları sıralamasında TRT 435 haberde yer alarak  ilk sırada yer aldı.

323 haberde adı geçen Kanal D ise en çok konuşulanlar listesinde kendine ikinci sırada yer buldu.

STK dünyasına baktığımızda  haberlerde en çok adı geçen isimlere bakacak olursak, ıTürkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 288 kere haberlerde adı geçti ve ilk sırada yer aldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ise 226 kere haberlerde adı geçti ve ikinci sırada yer aldı.

İş adamları ve iş kadınlarını inceleyen MTM Medya Takip Merkezi, haberlerde adı en fazla geçen ismin  Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu 63 kere haberlere konu olarak ilk sırada yer aldı.

İkinci sırada 60 kere haberlerde adı geçen Mesut Sancak en çok konuşulanlar listesinde yer aldı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.