01.02.2024 12:08

Menarini Türkiye'de üst düzey atama gerçekleşti

M. Ahmet Şencan, Ocak ayı itibariyle Menarini Türkiye Teknik Operasyonlar Direktörü ve META Bölgesi MS&T Lideri olarak görevine başladı.

Menarini Türkiye'de Üst Düzey Atama: Menarini, ilaç sektörünün önde gelen isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. 2019 yılından bu yana Konsta Solutions'ta Kurucu/Direktör olarak görev yapan M. Ahmet Şencan, Ocak ayı itibariyle Menarini Türkiye Teknik Operasyonlar Direktörü ve META Bölgesi MS&T Lideri olarak Menarini'ye katıldı. 

Mustafa Ahmet Şencan Kimdir? 


M. Ahmet Şencan, 1991 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık bölümünde lisans, 1995 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık, Farmasötik Teknoloji bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1995-1996 yılları arasında MSB Ordu İlaç Fabrikası'nda Katı ve Sıvı Ürünler Üretim Müdür Yardımcısı olarak görev alan Şencan, 1996-2004 yılları arasında İE Ulagay İlaç'ta sırasıyla Ar-Ge Şefi, Ar-Ge Müdürü, Non-Steril Ürünler Üretim Müdürü, 2004-2012 yılları arasında Biofarma İlaç'ta sırasıyla Fabrika Müdürü ve Fabrika Direktörü, 2012-2019 yılları arasında Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri'nde sırasıyla Ar-Ge, Üretim ve Kalite Direktörü, Ar-Ge, Üretim ve Kalite'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak 2019-2023 yılları arasında Konsta Solutions'ta Kurucu/Direktör sorumluluklarını üstlenmiştir. M. Ahmet Şencan kariyerine Menarini Türkiye Teknik Operasyonlar Direktörü ve META Bölgesi MS&T Lideri olarak devam edecek.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.