16.05.2020 10:48

Messenger Rooms ile görüntülü konuşabilirsiniz

Salgın nedeniyle görüntülü konuşma platformlarına yoğun şekilde talep gösteriliyor. Artık Messenger Rooms ile görüntülü konuşabilirsiniz.

Messenger Rooms ile görüntülü konuşma nasıl oluyor?
Eğitim ve iş dünyasında uzaktan çalışma ve uzaktan eğitim sistemine geçilmesi nedeniyle, online platformlara yoğun ilgi var. Teknoloji dünyasının dev isimleri, bu ilgiyi karşılayabilmek için farklı stratejiler izliyor.
 
Son olarak merakla beklenen Messenger Rooms kullanıma sunuldu. Messenger Rooms ile kullanıcılar, 50 kişiye kadar ücretsiz ve süre sınırsız bir şekilde görüntülü olarak görüşebilecek. Messenger Rooms’da kullanıcıların görüşme başlatabilmesi için Facebook hesaplarının olması gerekiyor. Ancak katılımcılar için bu şart aranmıyor. Konuşmayı başlatan kişi ister tek tek ekleme yaparak ister link paylaşarak diğer kişilerin konuşmaya katılmasını sağlyıro.

Messenger Rooms’un kullanıma sunulmasıyla WhatsApp ve Instagram’da çok rahat bir şekilde görüntülü grup görüşmeleri yapılabiliyor. Özellikle iş ve eğitim dünyasından Messenger Rooms’a yoğun bir şekilde talep gelmesi bekleniyor. Hızlı ve pratik şekilde Messenger Rooms’ta artık görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.