16.05.2023 11:38

Milangaz'a The Globee Awards'tan gümüş ödül

Milangaz, dünyanın önde gelen iş ödülleri arasında yer alan The Globee Awards'ta marka relansmanıyla ‘Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Ağustos 2020 tarihinde OYAK Grup Şirketleri bünyesine katılan Milangaz, bu yıl 10’uncusu düzenlenen dünya çapında en iyilerin seçildiği Globee Sales, Marketing, Customer Success and Operations Awards ödül programında ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ (Marketing Program of the Year) kategorisinde marka relansmanıyla gümüş ödülün sahibi oldu.

Milangaz Genel Müdürü Güray Işıkgüner, her yıl farklı alanlarda dünyanın en iyi şirketlerini seçen The Globee Awards gibi prestijli bir programın ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Milangaz’ın son dönemde sergilediği başarılı tabloda, OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem’in ortaya koyduğu vizyon ve stratejinin büyük etkisi olduğunun altını çizen Işıkgüner, “Milangaz olarak yenilenen yapımız ile birlikte tüketici odaklı bakış açımız ve sektördeki en güvenilir marka olma misyonumuz doğrultusunda geçtiğimiz yıl kurumsal kimliğimizi, logomuzu ve marka iletişimimizi yeniledik. Yeni logomuz ve kurumsal kimliğimiz tüketici beklentilerini gösteren araştırma sonuçlarına göre oluştu. Modern bir duruşa sahip olan yeni logomuzu şekillendirirken Milangaz’ın genç, dinamik ve çevreci yapısıyla güven duygusunu ön plana çıkarmayı hedefledik. Bununla birlikte yeni iletişim stratejimiz Milangaz’ın yenilenen yapısı, dönüşümü ve tüketici odaklı vizyonuna paralel olarak gerçekleşti. Tüketicilerimiz tarafından kabul gören konseptimiz doğrultusunda markamızı yeniden konumlandırdık” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.