11.07.2018 15:45

Milliyet yazarı Instagram'dan bombaladı!

Milliyet’in usta kalemlerinden Eyüboğlu, Oktar ve müritlerine yapılan operasyonu değerlendirdi.

 Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Instagram hesabından bu sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar’ı topa tuttu.

Eyüboğlu, “İlahi adalet” başlığı ile paylaştığı gönderisinde Oktar için, “İlahi adalet şaşmaz… çok can yaktınız, çok ah aldınız. İki dünyada da hesabını vereceksiniz” gibi ifadeler kullandı.

Eyüpoğlu’nun Oktar’ın polisler tarafından ekip aracına bindirilirken çekilen kare ile yaptığı paylaşımda şu ifadeler öne çıktı:

Birkaç ay önce Söylemezsem Olmaz’da hakkındaki gerçekleri söylediğim için aleyhimde çirkin yayınlar yapan Adnan Oktar o zaman ne demiştim?

ERDOĞANCI KESİLMEN KURTARMAZ

Yolun sonu görünüyor. Birden Erdoğancı kesilmen kurtarmayacak seni. Polisin ellerine kelepçe vuracağı, başını eğip, seni otomobile bindireceği günü de göreceğiz.

BENİ SUSTURMAK İÇİN...

Türkiye’nin ünlü kadın sanatçılarıyla fotoğraflarımı yayınlayıp, “Bu amca ne yapıyor bu kadınları?” sorusuyla kastettiğin ortadayken, Bakırköy Akıl Hastanesi’nin verdiği “deli raporu” kurtardı seni ceza ve tazminattan.

Beni susturmak için kanala gönderdiğin ‘Kedicikler’ de mi gözaltına alındı?

İlahi adalet nedir bilir misiniz Adnan Oktar ve muridleri?
Boşluklardan yararlanıp kanunları ve hukuku yanıltabilirdiniz, ama İlahi adalet şaşmaz.
Yarına bırakır, ama yanına bırakmaz Allah.

YILLARDIR POLİS SİZE DOKUNMUYORDU

Yıllardır polis ve kanunlar dokunmuyordu size. Onun verdiği aymazlıkla çok can yaktınız, çok ah aldınız.

İki dünyada da hesabını vereceksiniz

İŞTE O PAYLAŞIM:

İşte #ilahiadalet Birkaç ay önce #söylemezsemolmaz ‘da hakkındaki gerçekleri söylediğim için aleyhimde çirkin yayınlar yapan #adnanoktar ‘a o zaman ne demiştim? Yolun sonu görünüyor. Birden Erdoğancı kesilmen kurtarmayacak seni. Polisin ellerine kelepçe vuracağı, başını eğip, seni otomobile bindireceği günü de göreceğiz. Türkiye’nin ünlü kadın sanatçılarıyla fotoğraflarımı yayınlayıp, “Bu amca ne yapıyor bu kadınları?” sorusuyla kastettiğin ortadaykan, Bakırköy Akıl Hastanesi’nin verdiği “deli raporu” kurtardı seni ceza ve tazminattan. Beni susturmak için kanala gönderdiğin #kedicikler de mi gözaltına alındı? İlahi adalet nedir bilir misiniz #adnanoktar ve muridleri? Boşluklardan yararlanıp kanunları ve hukuku yanıltabilirdiniz, ama İlahi adalet şaşmaz. Yarına bırakır, ama yanına bırakmaz Allah. Yıllardır polis ve kanunlar dokunmuyordu size. Onun verdiği aymazlıkla çok can yaktınız, çok ah aldınız. İki dünyada da hesabını vereceksiniz. #polis #operasyon #gözaltı #adnanhoca #şantaj #iftira #tehdit #baskı #adalet #hukuk #deli #deliraporu @alieyubogluofficial #alieyüboğlu #alieyuboglu

Ali Eyüboğlu (@alieyubogluofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.