26.02.2020 10:20

Netflix Mart ayı yayın listesini açıkladı...

Film ve dizi yayın platformu Netflix Mart 2020 itibarıyla izleyici ile buluşturacağı içerikleri yayınlandı.

Bu ay 3. sezonlarıyla dönen iki dizi daha bulunuyor: Elite ve Ozark. Emmy ödüllü Ozark’ın yeni sezonu uzun zamandır beklenilenler arasında yer alıyordu. Elite de hikayeye yeni bir gizem katarak gerginliği artırıyor. Kingdom 2. sezon bölümleri de mart ayında yayınlanmaya hazırlanıyor. Zombileri orta çağa götüren dizide Kore’nin Joseon döneminde geçen taht kavgası, akıl almaz virüs salgınının ortasında devam ediyor.

Geçtiğimiz yılın en çok izlenen filmi 7. Koğuştaki Mucize ve Cem Yılmaz'ın imzasının bulunduğu Karakomik Filmler 1, bu ay Netflix'te yayınlanacak.

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı, Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği, 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova’nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatan 7. Koğuştaki Mucize filmi, 2019’a damga vurmuştu. Film, 5 milyon 316 bin 933 kişi ile 2019’un en çok izlenen yapımı olmuştu.Netflix, 7. Koğuştaki Mucize’nin bu ay platformda yayınlanacağını açıkladı. Film, 11 Mart’ta Netflix’te olacak.

KARAKOMİK FİLMLER DE GELİYOR

Cem Yılmaz’ın Kaçamak ve 2 Arada isimli iki filmden oluşan Karakomik Filmler’in birincisi ise geçtiğimiz Ekim ayında izleyicilerle buluşmuştu. Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya ve Can Yılmaz’ın yer aldığı Kaçamak, eşlerine yalan söyleyip felekten bir hafta sonu geçirmek için lüks bir işletmede bir araya gelen bir grup erkeğin, yakınlarına dünya dışı varlıkların iniş yapmasıyla gelişen olayları anlatırken; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Cem Davran, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı 2 Arada ise arabalı vapurda çalışan Metin’in hikâyesini anlatıyor.

Film, vizyonda beklenen izlenme sayısına ulaşamamış ve 700 bin 519 seyircide kalmıştı. Karakomik Filmler 1, 20 Mart’tan itibaren Netflix’te izlenebilecek.

Netflix’te Mart ayında yayınlanacak yapımlar ve tarihleri şöyle:

DİZİLER

Hakan: Muhafız: 3. Sezon – 6 Mart

Ozark: 3. Sezon – 27 Mart

Élite: 3. Sezon – 13 Mart

Feel Good – 20 Mart

Unorthodox 26 Mart

FİLMLER

Spenser Kanunları – 6 Mart

Sitara: Kızların Hayalleri Sönmesin – 8 Mart

7. Koğuştaki Mucize - 11 Mart

Lost Girls - 13 Mart

Karakomik Filmler - 20 Mart

Babamın Mutfağı - 27 Mart

BELGESELLER

Ugly Delicious 2. sezon - 6 Mart

Kirli Para 2. sezon - 11 Mart

Tiger King: Mini Belgesel Dizisi - 20 Mart

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.