20.09.2019 17:06

Netflix Türkiye, BKM ve iyzico ile anlaştı

Hali hazırda Visa, Mastercard ve American Express gibi ödeme yöntemlerinin bulunduğu Netflix Türkiye, iki yeni ödeme seçeneği ile kullanıcıların ödeme yapmasını kolaylaştırıyor.

Netflix Türkiye BKM ve iyzico ile iş birliği yaparak, ülkemizdeki varlığını güçlendirecek önemli bir adım attı.

Netflix Türkiye ödemek seçenekleri çoğaldı
Netflix Türkiye üyeleri artık TROY logolu kartlarıyla ya da iyzico üzerinden ödeme yapabilecek.

iyzico bugün 35.000’den fazla küresel ve yerel online şirkete güvenli ödeme çözümleri sunmanın yanı sıra 600.000’i aşkın tüketicinin güvenli alışveriş deneyimi yaşamasını sağlıyor.

1990 yılından beri faaliyetlerini sürdüren BKM ise Türkiye’nin ilk ve tek yerli ödeme yöntemi TROY ile dikkat çekiyor. TROY, nakit kullanımını azaltırken finansal sisteme katılımı artırma hedefiyle Türkiye pazarındaki ihtiyaçlara uygun özelleştirilmiş çözümler sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Netflix ile iş birliği yapmaktan son derece memnun olduklarını ve Netflix’i keyifle izleyen TROY kullanıcılarına ulaşabilecek ve onlara kolay, güvenli ödeme deneyimi sunabileceklerini söyledi.

Aynı şekilde iyzico Satış, Pazarlama ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Saitoğlu da iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Netflix’in ülkemizde 1,5 milyondan fazla abonesi bulunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.