31.01.2023 11:48

OBSESSO'nun sosyal medya iletişimi ChatGPT'ye emanet

Marka, yapay zekâlı chatbot ChatGPT'yi iletişim süreçlerine dahil etti.

DİMES’in soğuk kahve markası OBSESSO, dijitaldeki yeniliklere erkenden adapte olma girişimlerini sürdürüyor. Ay başında BeReal’da yeni arkadaşlıklara uzanan marka, bu kez de popüler yapay zekâlı chatbot ChatGPT’nin marka iletişimi açısından potansiyelini keşfediyor.

Ekibin kendisine ilettiği bilgiler doğrultusunda OBSESSO’yu ve tüketicisine aktarmak istediği mesajları analiz eden chatbot, markanın Türkçe ve İngilizce içerik paylaşan her iki sosyal medya hesabı için de yaratıcı içerikler üretecek.

Tüketicisine keyifli bir soğuk kahve deneyimi sunan OBSESSO’nun yenilikçi ruhunu ve anın keyfini çıkarma odağını iletişime de taşıdığını söyleyen DİMES Dijital Pazarlama Müdürü Ezgi Özyıldırım, projeyle ilgili, “OBSESSO deneyimini yaşayan herkesle arkadaşlık ilişkimiz var. Sosyal medyada onlar bizi, biz de onları takip ediyoruz. Keyifli anlarını paylaşacağımız yeni deneyimler sunuyoruz. Anlık filtresiz fotoğraf paylaşımlarıyla gerçekliği öne çıkaran sosyal medya platformu BeReal’daki kampanyamızın ardından, dijital dünyada büyük ilgi uyandıran ChatGPT’yi iletişimde kullanan ilk marka olarak dijital iletişimdeki gücümüzü bir kez daha sergiledik” yorumunda bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.