14.11.2023 14:46

Off-Road Ödülleri Sahiplerini Buldu

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayağı Trabzon Off-Road Kulübü tarafından Akçaabat'ta organize edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Akçaabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen organizasyonda 19 araç ve 38 sporcu Akçaabat Hıdırnebi Yaylası Acısu Balıklı Mevkiinde iki gün boyunca kıyasıya yarıştılar. 

Off-Road Türkiye Şampiyonası yarışmalarının ardından Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökhan Üçüncü,Akçaabat Kaymakamı ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Ali Yavuz,  Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Akçaabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, daire amirleri, sporcular ve sporseverler katıldı.

 Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonasında İsmail Ayhan-Arda Arslan genel klasman ve sınıf 4 birinciliği kazanırken Bekir Başkal-Hande Erdoğan ikincilik, Ergün Çirkin- İbrahim Yılmaz üçüncülüğü ve sınıf 3 birinciliğini elde etti. 

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası ödül töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayağının startını Akçaabat’ta vermiştik. Hafta sonu Hıdırnebi Yaylasında Off-Road ekipleri heyecan dolu mücadeleler gerçekleştirdi. Yarışları yakından takip ettim. Şehrimize renk kattılar. Adrenalinin doruklarda olduğu yarışta dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonasına katılan, bu organizasyona destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor şehri Akçaabat’ımıza yakışan bir organizasyon oldu. Akçaabat’ımız gerek kültür ve sanatıyla gerek tarihi ve doğal güzellikleriyle gerekse sporuyla adından sıkça söz ettiriyor. Daima şehrimizin adına yaraşır işler yapma gayretindeyiz. Her alanda Akçaabat’ın ününe ün katmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.