02.09.2022 13:02

Oppo'dan kullanıcılara ödül!

OPPO düzenlediği 2022 OPPO Araştırma Enstitüsü kapsamında kullanıcılarına ödül verecek.

Oppo kullanıcılarını sevindirecek bir gelişme ile gündemde. Şirket, dünyanın dört bir yanından ekiplerin birbirleriyle yarıştığı 2022 OPPO Araştırma Enstitüsü İnovasyon Hızlandırıcısının on kazananını duyuracak. Kazananlar açıklandığında, on takım büyük bir ödül fonu ve diğer kaynakları alacak.

Resmi notlara göre, on takım 3.000.000 Yuan'lık bir Ödül Fonunu paylaşacak ve bu da kabaca yaklaşık 460.000 dolarlık bir ödül fonu anlamına geliyor. Yarışma kapsamında kazanan ekiplerden biri uyku kalitesini kolayca optimize edebilen bir kulaklık ile lider oldu. Ayrıca, bir diğer grup  depremleri erken tespit etmek için tasarlanmış bir sistem ile kazandı. Kazanan diğer bir ekip, işitme engelliler için daha kaliteli bir dinleme deneyimi sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefon ile ödülden pay alacak.

Kazanan on ekip, dünya çapında 39 ülke ve bölgeden teknoloji uzmanları, girişimciler ve sosyal bilimler araştırmacıları tarafından sunulan 535 başvurudan oluşan bir havuzdan alındı. OPPO Başkan Yardımcısı ve Araştırma Enstitüsü Başkanı Levin Liu, “Son birkaç ayda, toplumun şu anda karşı karşıya olduğu en büyük sorunlardan bazılarını ele almak için bilim ve teknolojinin gücünden yararlanan son derece yenilikçi çözümler gördük. Teknolojinin sınırlarını keşfetmeye ve zorlamaya devam ederken, bunu 'İnsanlık için Teknoloji, Dünya için İyilik' misyonumuza uygun olarak yapıyoruz. Teknolojik inovasyon yoluyla, toplumun olumlu yönde gelişmesine yardımcı olmak ve Erdemli İnovasyonun faydalarını daha fazla insana ulaştırmak istiyoruz”  ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.