02.04.2024 11:30

Param ve Thunes'dan stratejik işbirliği

Param, global fintek kuruluşu Thunes ile Türkiye pazarındaki işlemleri için stratejik bir işbirliğine imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, işbirliğiyle Param'ın ödeme hizmeti sağlayıcısı (PSP) olarak geliştirdiği altyapısı sayesinde, Thunes'un Türkiye pazarındaki müşterileri ParamPOS üzerinden ödeme işlemlerini tamamlayabilecek.

Ayrıca bu işbirliği, şirketin mevcut iş ortaklarının uluslararası pazarlarda ödeme işlemleri gerçekleştirmelerini destekleyerek global pazarda büyüme ve genişleme hedeflerine katkı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Param Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Emin Can Yılmaz, bütünleşik finans sağlayıcısı olarak yenilikçi çözümleri ve genişleyen küresel etkileriyle sektördeki lider konumlarını devam ettirdiklerini belirterek, "Fintek sektörüne yön vermek ve müşteri beklentilerini karşılamak, sürekli bir yenilik ve gelişim gerektiriyor, bu çerçevede atmış olduğumuz adımlardan biri de Thunes ile işbirliğine gitmek oldu." ifadelerini kullandı.

Thunes'la işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını aktaran Yılmaz, Thunes'un Türkiye pazarındaki müşterileri ve işlemleri için ParamPOS üzerinden etkin bir şekilde hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. 

Yılmaz, ilerleyen süreçte Thunes'un 130 ülkeyi kapsayan ödeme ağından yararlanarak, bu ülkelerdeki banka hesaplarına ve dijital cüzdanlara anında uluslararası transfer yapabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirerek, "Thunes ile birlikte ödeme sistemlerinin geleceğini birlikte şekillendirerek, müşterilerimizin memnuniyetini üst seviyelere taşıyacağız. Sektör lideri olarak herkes için her yerde hayatı finansal teknolojilerle kolaylaştırmak vizyonumuz ile kurumsal ve bireysel kullanıcılarımıza çözümler sunmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.