31.07.2019 11:18

Puma’nın yeni marka elçisi Pep Guardiol

Global spor markası Puma’nın yeni marka elçisi, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola oldu.

Büyük çoğunluğu FC Barcelona’da geçen futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlüğe soyunan ve 2016 yılından bu yana Manchester City’yi çalıştıran Guardiola, işbirliği kapsamında Puma ürünlerini saha içi ve saha dışında tanıtmasının yanı sıra Puma Football’a teknik bilgi ve uzmanlığını da vererek, giyim ve ayakkabılarda gelecekteki inovasyonların gelişimini destekleyecek. Guardiola, Puma‘nın kampanyalarında da yer alacak.

Marka elçileri Pep Guardiola‘nın üst düzey bir teknik direktör olarak yüzde 73,42’lik kazanma oranının yanı sıra oynattığı yenilikçi ve eğlenceli futbolla dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara keyif verdiğini belirten Puma Spor Pazarlama & Spor Lisanslama Direktörü Johan Adamsson, “Pep önce oyuncu, şimdi de teknik direktör olarak muazzam bir futbol zekâsı ve iş etiğiyle birlikte, gelişim ve öğrenme konusunda bitmek tükenmek bilmeyen bir yeteneğe sahip olduğunu ortaya koyuyor. Pep’in oyuna yönelik ilkeleri ve tutkusu, Puma Football vizyonumuzla mükemmel şekilde uyum gösteriyor. Bu ortaklığa imza atmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Puma ile gerçekleştirdiği işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ise, “Futbol felsefemin ve anlayışımın büyük bir kısmını, Puma’nın sponsorluğunu yaptığı Johan Cruyff’tan öğrendim. Şimdi yine onun ayak izlerini takip etmekten ayrı bir gurur duyuyorum. Ben her zaman en yüksek performansı talep ederim ve günümüzün oyununun beklentilerini karşılamak adına Puma Football’un geleceğinin şekillendirilmesine katkıda bulunmak için sabırsızlanıyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.