26.01.2024 12:06

Quick Sigorta ve İhlas Pazarlama arasında işbirliği yapıldı

Maher Holding bünyesinde faaliyet gösteren Quick Sigorta, İhlas Pazarlama ile "Fatura Koruma Sigortası" kapsamında işbirliği anlaşması imzaladı.

İki şirket arasındaki bu stratejik ortaklık, tüketicilere özel avantajlar sunarak alışveriş deneyimini güvence altına almayı amaçlıyor. 

Maher Holding bünyesinde faaliyet gösteren Quick Sigorta, İhlas Pazarlama ile “Fatura Koruma Sigortası” kapsamında işbirliği anlaşması imzaladı. İki şirket arasındaki bu stratejik ortaklık, tüketicilere özel avantajlar sunarak alışveriş deneyimini güvence altına almayı amaçlıyor.

Maher Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, anlaşma kapsamında tüketiciler, İhlas Pazarlama’nın 320 bayisinde Fatura Koruma Sigortası ile 12 aya kadar vade farksız ve taksitli alışveriş yapabilecekler. Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Fatura Koruma Sigortası’nın, kefalet sigortası türünden bir ürün olduğunu vurgulayarak, “Bu anlaşma ile İhlas Pazarlama müşterileri, kredi kartı limitlerini tüketmeden senetli ve taksitli alışveriş yapma imkanına sahip olacaklar” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.