14.10.2020 09:10

"Raffles İstanbul" dünyanın en iyileri arasında yer aldı

Raffles İstanbul "Türkiye'nin 1 numaralı oteli" Unvanı ile Avrupa ve Dünyanın en iyi otelleri arasında yer aldı.

Avrupa'nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu'nun çatısı altındaki Raffles Istanbul dünya çapında 7,5 milyon civarında okuyucu ve takipçisi olan, dünyanın en önemli seyahat markası olan Conde Nast Traveler tarafından çok değerli ödüllere layık görülmeye devam ediyor.

Readers' Choice 2020 (Okur Seyahat Ödülü) - yani tamamen okuyucu ve kullanıcıların tercih ve oyları ile belirlenen kazanlar listesinde Raffles İstanbul "Türkiye'nin 1 Numaralı Oteli" ilan edildi. Ayrıca değerlendirmelerde 100 üzerinde aldığı 99,7 puan ile "Avrupa'nın En İyi 10 Oteli arasında 2 Numara" ve "Dünyanın En İyi 50 Oteli arasında 9 Numara" sıralamasında Türkiye'den ödül alan tek otel oldu. (https://www.cntraveler.com/the-bests/readers-choice-awards.)

Bu ödülün kazanılmasında misafirlerin verdikleri oylar belirleyici oluyor, bu da misafirlere sunulan olağanüstü hizmet kalitesine bağlı.

Her yıl Conde Nast Traveler'ın, "Okuyucu Seyahat Ödülü" anketi için okuyuculardan dünyanın dört bir yanındaki seyahat deneyimlerini değerlendirerek en iyi oteller, tatil köyleri, şehirler, adalar, kaplıcalar ve daha fazlası hakkında fikirlerini paylaşmalarını istiyor. Bu yolla adayların dereceleri bireysel okuyucuların oy ve geri bildirimleri ile belirleniyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.