23.06.2020 14:10

Reklam ajansı Perfection İstanbul imzalı anlamlı proje

Perfection İstanbul'un çalışmalarını yürüttüğü ve şarkıcı Ceylan Ertem ile aşçı Semen Öner gibi isimlerin de yer aldığı “Benim MS Serüvenim” projesiyle ülke genelinde MS hastalığına dair farkındalık yaratıldı.

 

Deneyimli kadrosu ve son dönemlerde imza attığı yaratıcı projelerle ulusal ve uluslararası alanda adından söz ettiren reklam ajansı Perfection İstanbul, halk arasında MS hastalığı olarak bilinen Multipl Skleroz hastalığına farkındalık yaratmayı amaçlayan “Benim MS Serüvenim” projesi için gerçekleştirilen çalışmalarla 100 bin kişiye ulaştı. Türkiye Multipl Skleroz (MS) Derneği ve Merck Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen ve Perfection İstanbul’un reklam çalışmalarını yürüttüğü proje kapsamında online etkinlikler ve canlı yayınlarla hastalıkla ilgili bilgi paylaşımları yapıldı ve ülke genelinde hastalığa dair farkındalık yaratıldı.

Ceylan Ertem şarkılarıyla hastalara moral oldu

Proje kapsamında; şarkıcı Ceylan Ertem şarkılarıyla hastalarımıza moral olurken, aşçı Semen Öner MS hastalarına uygun diyet ve yemek alternatifleri hakkında bilgiler verdi. Fitness Eğitmeni Gizem Çerçioğlu’nun, konunun uzmanları ile yaptığı söyleşide ise MS hastalarının günlük yaşamdaki hareketliliği ve sağlıklı yaşam için spor konuşuldu. Ayrıca hastalığa dair farkındalığı artırmak amacıyla Türkiye MS Derneği hesabı üzerinden paylaşılan Instagram filtresi hazırlanarak sosyal medya takipçilerinin kullanımına sunuldu.

Selim Erdem: “MS hastalarına moral olmayı ve farkındalık yaratmayı amaçladık”

Projeyle ile ilgili bilgi veren Perfection İstanbul Ajans Başkanı Selim Erdem: “Proje kapsamında hedefimiz, online etkinlikler ve canlı yayınlarla hem hastalara moral olmak hem de toplumu bilgilendirerek farkındalık yaratmaktı. Türkiye Multipl Skleroz (MS) Derneği ve Merck Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen ve ajans olarak reklam yönetimini yaptığımız ‘Benim MS Serüvenim’ projesiyle bu hedefimize ulaştık. Hastalığı ülke gündemine taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Proje devam edecek ve umarız oluşan farkındalığı daha üst bir noktaya taşıyacağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.