11.06.2019 15:10

Riot Games’e yeni ülke müdürü

Riot Games Türkiye ofisinin ülke müdürlüğü görevine Onur Tamer getirildi.

Oyun şirketi Riot Games’in Türkiye ofisinin ülke müdürlüğü görevine Onur Tamer atandı. 2012 yılından bu yana Riot Games’in global ofisinde yöneticilik yapan Tamer, Türkiye Ülke Müdürlüğü ile birlikte Riot Games’in MENA (Middle East – North Africa) bölgesi yönetimini de sürdürecek.

Onur Tamer yedi yıldır Riot Games’de

Onur Tamer, 2012 yılında Riot Games’in ABD’deki merkez ofisinde International Publishing Manager olarak şirketteki yolculuğuna başladı. 2 yıl süreyle Türkiye ofisinin kurulum sürecinde aktif rol alan Tamer, sonrasında Rusya ve Avrupa ofislerinde yeni kurulum ve pazarlama projeleri üzerine çalıştı, bu görevlerinden sonra Japonya’da Kurucu Ülke Müdürü olarak atandı. Daha sonra bir yıl boyunca Ortadoğu ve Hindistan projelerinde Genel Müdür olarak çalışan Tamer, 1 Haziran itibariyle Riot Games Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini, bu görevi 2 yıldır yürüten Bora Koçyiğit’ten devraldı.

Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve Boston College’tan işletme yüksek lisansı (MBA) derecesi aldı. Kariyerine Şubat 2010’da Unilever’de başlayan Tamer, iki yıl burada çalıştı. Tamer Haziran 2012’den bu yana Riot Games’in faaliyet gösterdiği çeşitli ülkelerde görevler üstlendi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.