30.05.2024 12:07

Saat&Saat 30. yılını görkemli bir törenle kutladı

Saat&Saat kuruluşunun 30'uncu yılını Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen özel bir davetle kutladı.

Saat&Saat, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın ev sahibi olduğu ve Nefise Karatay’ın sunuculuğunu üstlendiği geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı. Gecede, yurt dışından getirilen ünlü şov grupları, boğazı aydınlatan drone gösterisi ve DJ Ozan Doğulu’nun performansıyla davetliler keyifli bir gece geçirdi.

1994 yılında kurulan Saat&Saat, 30. yılını Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen etkinlikle kutladı. Gecede bir konuşma yapan Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “1994 yılında kurduğumuz Saat&Saat bugün, 1000 kişilik kocaman bir ekiple, 30’dan fazla markanın distribütörlüğünü üstlenerek ‘Türkiye’nin Saatçisi’ oldu” dedi. 

Müzik ve görsel şovlarla hazırlanan gecede davetliler; Alman dans grubu Duo Viola’nın akrobasi ile müziği birleştiren performansı ve rengarenk ışıklar eşliğinde gerçekleştirilen enstrümantal “Boom Box” gösterisi ile müzik şöleninin tadını çıkardılar. Müziğin ritmi, DJ Ozan Doğulu’nun performansıyla zirveye ulaştı. Ayrıca, Saat&Saat’in 30. yılına özel, yüzlerce drone ile sanatsal bir görsel şov da gerçekleştirildi. Çırağan Sarayı’nda bir ilk olan bu drone gösterisi hem davetlilere ve hem de Boğaz’dan geçenlere unutulmaz anlar yaşattı. Gecede davetliler Saat&Saat’in yeni reklam filmini de izledi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.