16.01.2020 11:46

Schneider Electric 'de üst düzey atama gerçekleşti!

Gökhan İşbitiren, Schneider Electric Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Enerji yönetimi ile otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric; Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine Gökhan İşbitiren’in  getirildiğini açıkladı.

Gökhan İşbitiren Kimdir?

İşbitiren 2006-2008 seneleri arasında Aselsan'da yazılım mühendisi olarak görev aldı. 2008 senesinde Schneider Electric Fransa'da yazılım mühendisi olarak çalışmaya başladı ve sonrasında ise proje müdürü olarak 2013 senesine kadar çalışmalarına devam etti. 2013 yılında Schneider Electric Türkiye'de çalışmaya başladı ve sırasıyla iş geliştirme, satış müdürlüğü ve pazarlama müdürlüğü gibi görevlerde yer aldı. Aralık 2018 itibari ile Strateji ve Dijital Dönüşüm Direktörü olarak Schneider Electric Türkiye'de çalışmayı sürdürmüşür. Ocak 2020 senesinde Türkiye, Orta Asya ve Pakistan bölgesinden sorumlu Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

2006 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitiren İşbitiren, bu süreçte eğitiminin 1 senesini Amerika’da Boston Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2009 senesinde ODTÜ’ de aynı bölümde yüksek lisans programını bitirmiştir. 2017 senesinde ise Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi ve Finans alanında yüksek lisans derecesi almaya hak kazanmıştır.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.