20.08.2024 12:13

Serban, kurumsal kimliğini yeniledi

Enerji, inşaat, turizm ve gayrimenkul sektöründe 10. yılını kutlayan Serban, kurumsal kimliğini yeniledi.

Günümüzde teknoloji anlayışı, mühendislik yetenekleriyle gelişiyor ve insanı odağına alan markalar öne çıkarak, fark yaratıyor. İnsan ve çevre temelinde inşa edilen faaliyetler yarınların gücü olarak görülüyor. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefine ulaşmak için sürdürülebilirlik önem taşıyor.

Bu bağlamda geleceğe, teknolojiye ve sürdürülebilirliğe ithaf edilen Serban'ın yeni logosu, şirketin mühendislik yeteneklerine ve dijital dünyaya olan bağlılığını simgelerken, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımını da vurguluyor. Dinamik bir tasarımla yorumlanan ikonik logo, geçmişten gelen deneyimini yenilikçi vizyonuyla pekiştiriyor. Profesyonellik, yenilik ve güvenilirlik gibi marka ile özdeşleşen kavramları yansıtan mavi renkteki Serban yazısının yer aldığı yeni logo, dijital çağı yansıtan okunaklı ve sade fontuyla da dikkat çekiyor.

Yeni kurumsal kimliğini markanın 10. yıl kutlamaları kapsamında duyuran Serban, geçmişinden aldığı mühendislik köklerini yenilikçi vizyonuyla harmanlayarak, yeni çağın dinamizmine ayak uydurduğunu gösteriyor. Serban, markanın dili ve logosu dahil tüm kurumsal kimlik öğelerinde yaptığı bu değişimle bulunduğu çağa uyumlu, gelişime ve değişime açık yönünü yansıtıyor.

Teknoloji temelli bir yapı üzerinde 4 sektörde çalışmalarına devam eden Serban yeni web sitesiyle de insan ve gelecek odaklı yaklaşımını göstermeyi amaçlıyor. Alanında en iyisi olma hedefiyle çıktığı yolda daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalarına devam eden Serban tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaşıyor. Geleceği iyileştirmek için teknolojinin gücünü kullanan bir marka olarak yeni kurumsal kimliği ve web sitesiyle markanın modern ve çağdaş imajını destekliyor. Faaliyet gösterdiği alanların dönüşümünde etkili olacak yatırımlarıyla öne çıkan Serban, pazarlamadaki yeni yaklaşımıyla marka algısını güçlendirirken değişime adapte olma yeteneğini de yansıtıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.