21.03.2024 12:11

Siemens ve NVIDIA'dan yapay zeka işbirliği

Siemens, endüstriyel metaverse çalışmalarını geliştirmek amacıyla NVIDIA ile sürdürdüğü iş birliğinin kapsamını genişletme kararı aldı.

Geliştirilecek yeni ürün, Siemens Xcelerator ile NVIDIA Omniverse Cloud API’larını (uygulama programlama arayüzü) birbirine bağlayarak iş birliğine dayalı, gerçek zamanlı, fiziksel tabana dayanan yapay zeka destekli görselleştirme sunacak.

Siemens, endüstriyel metaverse çalışmalarını geliştirmek amacıyla NVIDIA ile sürdürdüğü iş birliğinin kapsamını genişletme kararı aldı. Siemens ve NVIDIA, NVIDIA GTC Konferansı’nda üretken yapay zekanın karmaşık verilerin görselleştirilmesinde devrim oluşturarak fotogerçekçiliği mümkün kılabileceğini gösterdi ve sürdürülebilir gemi üreticisi HD Hyundai’nin yeni ürünler geliştirmek için bu teknolojiyi nasıl kullanabileceğini gösterdi. Siemens, yeni NVIDIA Omniverse Cloud API’larıyla desteklenen etkileşimli görselleştirmeleri Siemens Xcelerator platformuna entegre ederek yapay zeka odaklı dijital ikiz teknolojisinin daha etkin şekilde kullanılmasını sağlayacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.