14.07.2018 12:03

Sinem Gedik'ten ilk açıklama!

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik, İntizar'la aşk yaşadığı iddialarının ardından avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Kaynak: Gecce.com https://www.gecce.com.tr/haber-mustafa-cecelinin-eski-sinem-gedikt

 Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'ten ilk açıklama!Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik, İntizar'la aşk yaşadığı iddialarının ardından avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.Magazin - 14.07.2018 11:43Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığı ve çiftin bu yüzden boşandığı ileri sürüldü. Olayın şimdi ortaya çıkmasının nedeni ise Mustafa Ceceli'nin oğlunun velayetini almak için açtığı davada bu dosyayı gündeme getirmesi.

Ceceli, eski eşinin İntizar’la özel görüşmeleri olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurdu; hem oğlunun velayetini istedi hem de nafaka kararının kaldırılmasını talep etti. Olayın basına sızmasının ardından Sinem Gedik harekete geçti. Sinem Gedik haberlerin önüne geçebilmek için hukuki yollara başvurdu. İşte avukatı aracılığıyla yapılan ilk açıklama: "Müvekkilime karşı intikam saikiyle açılmış bu haksız davaya cevap hakkımızı en etkin şekilde kullanacağımızı bildirir; yargılama neticesinde gerçeklerin ortaya çıkacağına olan inancımızı kamuoyuyla saygı ile paylaşırız."

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.